onsdag 13 juni 2012

Buzzador - TUC Mini Snackies

TUC Mini Snackies
Ja, som ni säkert vet är jag medlem i Buzzador. Det innebär att jag och mina vänner då och då får möjlighet att vara med och prova spännande produkter och tjänster. Kort och gott handlar det om att testa produkter och sedan marknadsföra dem via Word of mouth. Just nu är jag med och buzzar TUC Mini Snackies.

För ett par dagar sedan fick jag hem ett paket med TUC Mini Snackies. Jag har redan buzzat ett par förpackningar och rabattkuponger, både till vänner men sedan passade jag även på att buzza lite till sköterskorna på BVC idag när jag var där med Elliot. Självklart har R och jag testat dem själva också. Min favorit är de med ostsmak medan R föredrar sourcream onion. De passar bra till ost, men är nästan ännu godare att bara att äta rakt av. Det blir en salt sommarfavorit. MUMS!

Godast, tycker jag!

Nu STÅR han

Jajjemen, idag fick Elliot in tekniken att dra sig upp till stående på egen hand. Jag hade satt honom i lekhagen och gått ner med vagnen för trapporna. När jag kommer tillbaka står en jättestolt kille upp med världens största smile på läpparna. Han håller i sig krampaktigt med ena handen i kanten på hagen medan den andra vinkar glatt till mig. Är det nu bulorna börjar komma? Fy, jag vet inte om mina nerver klarar detta. Kan du inte hålla dig till krypning ett tag nu. Det är faktiskt helt okej att ta en sak i sänder. Please! 


Efter att vi varit på BVC så kom Maria och fikade med oss. Hon hade med sig wienerbröd och dessa beroendeframkallande läckerheter. Nötprinsess hette kakorna och var himmelskt goda.

BVC 120613


Det är två månader sedan vi var på BVC sist så jag kände att det var dax att kolla läget. Elliot följer sin tillväxtkurva fint.

Ålder: 10 månader
Längd: 74 cm
Vikt: 10 775 g
Huvudomfång: 47,5 cm

Med posten

Visst är det kul att få presenter. En ny mjuk
bok som vi redan har läst om och om igen.
Tack Uffe & Åsa!