måndag 21 mars 2011

Färgklickar som förnöjer

När kylan envist hänger kvar, drömmer jag mig bort ett par grader längre fram...


Flamingomugg från Rice - ett måste på sommarens picknick!

Rice bjuder på äkta färgprakt för 49kr koppen

Solstol - softa i solen, 125kr

Fräna burkar, 390kr


En bricka från IKEA som jag köpte förra året, 49kr.
Pippifåglarna gör mig fortfarande lika tokigt glad.


Prickig diskborste från Vigar, 85kr.
Den piggar definitivt upp skitgörat!


Söta formar, för söta saker, 59kr

och sist men inte minst...

Duken "Kaffe med knuff", 445kr

Helgen

Vi tog igen den förra helgen som gick ”förlorad”. Helgen klarades av med endast 3 kräkningar - ett litet framseg! :) Både lördag och söndag var det strålande sol och vi passade på att åka runt vid kusten.

I söndags var jag en snabb vända på Mobilia och köpte en burk Cocoa Butter på Body shop till magen. När jag hade smort in hela mig med den kände jag att doften kan bli ganska jobbig i längden. Har redan smort upp en burk med Buriti Baby Body Butter som doftade svagare och lite mer angenämt i min näsa men tänkte testa något nytt och blev rekommenderad denna.

Jag gick även in på H&M för att se deras utbud av mammakläder. Hittade inget där men köpte ett linne och en topp på den vanliga avdelningen som magen fick plats i. Mådde lite illa när jag var där så jag provade aldrig kläderna i butiken. Kom hem och kan nu konstatera att det inte bara är magen som växer, tuttarna hänger visst med dem också och fick nätt och jämnt plats i linnet strl. 38. För tillfället har jag bara två behåar som sitter bekvämt. Får försöka ta mig ut och köpa lite nya underkläder. Må jag inte explodera i sommar!

Vi tog även en sväng förbi Sysav och lämnade in kartonger och papper till återvinningen. Det är SANSLÖST vilka mängder det blir av alla kattsandsförpackningar och reklam. Det var rekordmånga besökare på Sysvav igår, det kändes som att lördagens sol hade satt fart på Malmöbornas vårstädning. I dag åker ”Ingen Reklam skylten” upp igen! Det är sjukt att skog skövlas 2011 för att dagligen skicka ut pappersreklam till alla hushåll i hela landet. Det är ytterst få reklamblad som jag öht bryr mig om att öppna...och ytterst sällan som annonserna faktiskt lockar mig att åka till ett nytt ställe för att handla.

Kameran var med i både lördags och söndags...kanske lägger jag upp någon bild från trippen när vi överfört dem från kameran.


En baktung kossa