fredag 19 augusti 2011

Min lilla, lilla skatt

När Apan låg i min mage så brukade jag spela "Somewhere over the rainbow" för honom och idag när jag spelade låten för honom igen så tyckte jag att han började titta och lyssna på ett alldeles speciellt sätt. Som att det var något han faktiskt kände igen... Hormoner eller inte, men jag blev alldeles varm i hjärtat.

Elliot 12 dagar gammal

Du & Jag


Idag fick R rycka in och jobba ett dubbelpass på akuten under semestern vilket betydde att Apungen och jag fick klara oss själva... Detta var därmed den första heldagen för oss på tu man hand. Samma dag som vi kom hem från BB hade R jour (nattpasset) men då hade vi tur och det mesta kunde R beta av hemifrån via telefonen. Idag fick vi fikabesök av mäklar-Mia som rymde ett par timmar från kontoret och bjöd på en smarrig blåbärspaj. Tack för det min fina vän!

Det märktes att Elliot saknade pappa idag...eller iaf att han märkte att något inte var som det brukade. Han åt och sov i korta perioder och var ovanligt "ljudlig" under dagen. När R kom hem och Elliot hade fått käk så somnade han gott i pappas famn. Ordningen var därmed återställd!