tisdag 14 februari 2012

HAPPY Valentine's Day

Hoppas att ni haft en fin dag tillsammans med era nära och kära. R och jag har ätit thaimat och fikat tillsammans i soffan i kväll. Han överraskade mig med choklad, vindruvor och en bukett med tulpaner. Jag känner mig väldigt lycklig som har R i mitt liv, tillsammans med min fina son, en stor familj och många goda vänner. 

En obeskrivlig kärlek
Ad infinitum
!

360 grader

Elliot
14 feb 2012

Så kom den. Rotationen som vi spänt har väntat på. Efter många misslyckanden och m y c k e t frustration. Idag vid 16-tiden vände sig Elliot från mage till rygg för första gången.

Elliot låg på rygg på sin filt i vardagsrummet och pillade med sina leksaker medan jag stod bredvid och hängde upp lite tvätt på torkställningen. Han vände sig till mage och jag tittade bort för kanske femton sekunder. När jag tittar på honom igen så ligger den lille apan på rygg igen. Nu har han alltså kommit på hur man gör och vänder från mage till rygg som om han aldrig gjort något annat. Helt plötsligt lossnade det bara. Tänk att den där första gången alltid känns så svår?! Heja prinsen, heja heja!