måndag 11 juni 2012

Lilla Mjuk

Riktigt bra dagar för mig är när Elliot kvittrar som en fågel. Det är riktig skönsång för mammaöronen. Jag påminner mig ofta om vilken tur jag har som har en pojke som varje morgon vaknar på rätt sida och välkomnar varje ny dag med ett leende. Varje kväll dyker han ner på sin kudde och längtar efter att få sova. Han känns nöjd och glad, nästan alltid. 

Buzzador -TUC mini snackies


Ja, som ni säkert vet vid det här laget är jag medlem i Buzzador. Det innebär att jag och mina vänner då och då får möjlighet att vara med och prova spännande produkter och tjänster. Kort och gott handlar det om att testa produkter och sedan marknadsföra dem via Word of mouth. 

Nu är det dax att köra igång nästa Buzzadorkampanj och denna gång har jag fått möjligheten att prova TUC mini snackies. Idag kom en hel kartong med kex hem till mig i tre varianter och jag har redan hittat min sommarsalta favorit: Cheese!


Beroende!

Jag är osäker på ordningen men här är iaf mina två största sommarplågor. Plopp kärlek och snabbkaffe. I kombination når jag himelska höjder!