lördag 30 april 2011

Valborg

Hela Malmö står i blom

Idag är det exakt 10 år sedan R och jag träffades första gången. Jag och en kompis hade varit ute på Torgkrogen och käkat middag tillsammans. Efteråt gick vi till ett ställe som hette Skeppet som låg nere i hamnen i Visby för att avsluta kvällen med en drink eller två. R kompis hade plötsligt fått syn på mig vid ett av borden och tipsat R om att "där sitter en snygg tjej." (ja, det var som sagt var 10 år sedan...eller "cirkus 17 kg sedan", som jag också brukar säga när någon frågar när vi träffades) De kom helt enkelt fram till oss och frågade artigt om de fick slå sig ner. Innan vi skulle åka hem ville R ha mitt nummer och efter lite tjat så fick han också det. Jag hann knappt innanför dörren innan han hade sms:at mig första gången och ville träffas igen. En vecka senare fyllde jag 20 år och då kom ett blomsterbud med världens största bukett till mig från R. Än dröjde det ett par veckor innan vi började ses men det var i alla fall så det hela började och tänk så bra saker och ting kan bli. 


R uppmärksammade dagen med att ge mig ett par fina örängen och sedan hade vi picknick nere vid vattnet. Tack för en härlig dag älskling!

En liten fågel gjorde oss sällskap.

Det fullkomligt HAGLAR smicker

Jag börjar tro att R går en charmkurs i smyg. Det fullkomligt haglar smicker över mig var och varannan dag numera.

Jag har haft lite ont...ja, inte ont kanske, utan varit lite öm på en punkt snett bredvid naveln ett par dagar. Jag misstänker att jag sträckt mig när jag putsade fönster eller liknande. Det är alltså ingen alarmerande smärta vi pratar om utan mer att det är ömt när jag rör mig eller trycker där. I går morse när jag klev upp tyckte jag dock att jag kände en liten hård "knöl" puta ut precis där det ömmar och bad R känna om han också kände den...men precis när han tryckte där så upptäckte jag att det kändes precis likadant på andra sidan om naveln. Då svarar R helt kliniskt:

"Det där är fett! Sådär knöligt känns det ju överallt"...samtidigt som han börjar mosa runt på magen och demonstrera mina samtliga fettknölar... han avslutar med något i stil med "det blir som ett rutnät med fett när magen spänns ut, förstår du." Sedan fortsätter han plocka fram sin frukost som om ingenting har hänt. Jag traskar in i vardagsrummet för att känna efter det där rutnätet...jag känner det inte nu men får upp en inre syn av kassler... I can't wait!

Bild