måndag 17 juni 2013

Vecka 27

Klappar nyförälskat på magen och känner hur bebisen bökar runt där inne. Sparkarna blir krafigare och kraftigare. Känner inte av någon foglossning och har inte ont någonstans. Det är lite jobbigt att resa sig från golvet, bära tungt och gå längre sträckor men små promenader med och utan vagn tar vi med jämna mellanrum. Hyn i ansiktet är lite sämre denna gång, sötsuget (choklad) är större än sist. Inga bristningar hittills. Naveln börjar sakta att krypa utåt. Tröttheten är stor. Halsbrännan gör sig påmind och jag vaknar då och då av kramp i vaderna på natten. I princip är illamåendet helt borta och nu vill jag bara njuta av den sista trimestern. Njuta så mycket jag nu bara kan.

Kulan v. 26+6

Bebis

Från och med nu anger vi bebisens längd från huvud till häl. Nu är din bebis 34 cm och väger omkring 1 kg. Hörseln har utvecklats mer och din bebis börjar öppna sina ögon. Bebisen känner igen din röst och din partners om ni är tillsammans ofta. Sjung för din bebis redan i magen, den kan höra dig!

Köksluckorna är hämtade

Självservering!
Idag kom hantverkarna och hämtade luckorna i köket. Ytterligare ett litet steg mot en ljusare tillvaro. Bye bye puderrosa luckor! Elliot är MYCKET nöjd med vårt nya kök. Nu kan han hämta precis ALLT han vill eller stoppa kattmat och leksaker i alla kastruller osv.