torsdag 19 maj 2011

Ännu mera sprattel

Apan är inne i sin mest aktiva fas hittills. Han sprattlar och sprattlar och sprattlar. Det känns som att den ca 40cm långa Apan börjar få det trångt i kulan. Jag gjorde ett nytt försök idag att fånga hans vilda cirkuskonster. Här syns det förhoppningsvis lite tydligare...

Två tydliga sparkar (tid: 0,27 och 0,36)

En tydlig spark (tid: 0,11)

Full action, minst fem sparkar som man kan se...
(tid: 0.06, 0.22, 0.30, 0.36 och 0.43)


Ännu har vi inte lyckats höra Apans hjärtslag med stetoskop...fast att det står på alla sidor att man bör kunna göra det vid det här laget...lite trist. Apan försöker dock sparka bort stetoskopet när vi ska lyssna och det, gott folk, är desto roligare att se. 

Den blekaste mage mänskligheten någonsin har skådat.

Prosit

Jag som alltid skryter med mitt starka immunförsvar och att inga baciller biter på mig får nog krypa till korset nu ändå. Jag brukar bli förkyld en gång per år medan R trillar dit betydligt oftare (inte så konstigt kanske med tanke på var han jobbar...) Nu är det dock närmare 1,5år sedan jag var sjuk sist och trots att jag besökt vänner som varit sjuka och suttit på bussar där folk nyser till höger och vänster så har liksom inget lyckats få fäste på mig. 

I måndags började R åter beklaga sig över att han började få ont i halsen och känna sig lite febrig. Det är bara fem veckor sedan han var sjuk sist. Gissa om jag blev förvånad när jag i förrgår vaknade och kände att halsen ömmade, igår var det lite värre och i dag känns det ännu mer. Jag har fått pest, helt enkelt.

Typiskt, jag som hade tänkt bjuda lite vänner på födelsedagsfika denna helg... men nu antar jag att ingen vågar sig hit. Jag hoppas att R och jag har kryat på oss till nästa helg istället och att vi kan göra ett nytt försök då.