fredag 10 februari 2012

Våffel-Mia

Idag fikar vi med våffel-Mia. Jag står för järnen och hon för resten. Herre gud, vi måste se till att kvinnan får ett eget våffeljärn snart, för det här tar vi gärna en repris på! ;-)

Elliot och Mia
Bus bus bus

Annika kände våffeldoften och tittade förbi
Efter en massa övertid och en inhandlad
kebab kom R och hämtade oss.

VILL DU TESTA LOVEFiLM GRATIS?

Som ni kanske vet så är jag medlem i Buzzador, vilket innebär att jag ibland får erbjudanden om att prova olika produkter och tjänster som jag också kan marknadsföra bland mina vänner. Jag är just nu med och testar LOVEFiLM KOSTNADSFRITT I 2 MÅNADER. Där kan jag hyra ett fritt antal filmer eller spel - Helt gratis. Filmerna kommer rakt ner i postlådan och när jag sett klart filmerna returnerar jag dem enkelt i svarskuvertet, portofritt. Bra va? Jag har en speciell kod som jag kan dela ut till mina vänner och bekant för att de också ska kunna registrera sig och prova LOVEFiLM HELT KOSTNADSFRITT I 2 MÅNADER. 
(Erbjudandet gäller endast hushåll som inte tagit del av ett introduktions-erbjudande från LOVEFiLM tidigare. Du ska ha fyllt 18 år.)

Det är vinter och kallt ute. Vad passar då bättre än att ha filmmaraton under en filt i soffan fram till april! Det är redan några bekanta som nappat på detta! Häng på vettja! Lämna ett meddelande här under, skicka ett SMS eller mail till mig så får du ta del av samma förmånliga erbjudande som mig! 

I förrgår laddade vi upp en hyrlista med filmer på LOVEFiLM som vi vill se och redan idag fick vi de två första filmerna levererade direkt i brevinkastet, smidigt! LOVEFiLM har Sveriges största utbud av DVD, blu-ray, spel och streamingfilmer. Du lär säkert hitta något som passar just dig!