torsdag 10 mars 2011

Vagnen är på plats

I måndags efter att R varit på konferens så åkte vi till Babyproffsen och hämtade hem barnvagnen. Vi är supernöjda och hoppas nu att även Apan ska trivas bra i den! Med oss hem följde även adapter, babyskydd/bilbarnstol och en (för mig) livsviktig mugghållare. Till på köpet fick vi dessutom en extra suflett i grön fleece. Vi kunde välja mellan svart och grön fleece..men svart suflett i canvas har vi ju redan så grönt fick det bli!

Just nu tar babysakerna upp halva vardagsrummet och snart är det bara vår lilla bebis som fattas. Jag måste försöka röja ur någon garderob i hallen och baxa in prylarna där så länge. Jag vill helst inte att fem katter ska ligga och sova i vagnen..även om en liten prickig fröken redan provlåg i den första natten när hon på något vis lyckades bli instängd i vardagsrumet och vårt sovrum. Jag hörde aldrig något av Nunnan så jag förmodar att hon sov gott i vagnen hela natten. Mamis tokiga lilla vän..

Jag har förresten fått meddelande om att storken har kommit igen. Den 1 mars fick min ”kusin” en liten dotter. Mörkt hår och runda fina kinder, säger den första rapporten! 

Här är de första bilderna på vår Bugaboo Cameleon. Batteriet till systemkameran behöver laddas så bilderna är tagna med mobilkameran, därav bruset.. Sittdelen träs på samma stomme som liggdelen så den visar jag ingen bild på nu.


Vagnen utrustad med adapter och babyskydd
Akta Graco Logico S HP Babyskydd, Orbit
Liggdelen
Liggdelen igen, men med sufletten nerfälld.

Jag passar även på att bjuda på en magbild från förra fredagen när jag gick in i v. 17 som det aldrig blev av att jag postade. Brudarna här hemma har hjälpt mig att pimpa tröjan med lite katthår som ni säkert ser..

Kalaskulan v. 16+0