tisdag 3 maj 2011

Etapp norrsidan

Orken tryter en smula och det blir en hel del pauser i städande och annat jag försöker ta mig an. ALLT tar plötsligt en evighet och känns väldigt omständigt. 

Putsa ett fönster, vila, putsa nästa fönster, vila, vika tvätt, vila, vika lite mer tvätt, vila……ja, så håller jag på. Inte konstigt att ingenting blir riktigt klart längre. Så fort jag hunnit varvet runt så är det dags att börja om på nytt. Idag stod valet mellan att åka in till stan och shoppa eller putsa resten av våra fönster och rensa ur skafferiet. Det känns som om jag har gjort ett dåligt val...


Rosa handskar är det enda positiva med städning

Ren smörja!

Cocoa body butter

Fy, doften av det här kakaosmöret står mig upp i halsen och har så gjort från första dag. Varje kväll smörjer jag in hela magen med denna kakaodoftande kräm. Jag gnäller att det luktar illa och känns klibbigt, alla mina kläder luktar kakao. Faktum är att stanken av det här kakaosmöret är en av de få saker som kan få mig på riktigt uselt humör nu för tiden. Innan jag köpte denna burk hade jag Buriti Baby Body Butter (egentligen anpassad för barnhy) och den doftade mycket mildare och kändes inte lika klibbig. Någon som kan tipsa mig om vilken av Body Shops dofter som man kan stå ut med i längden?