onsdag 13 april 2011

Knak, knak

Apan växer och magen expanderar. Idag går vi in i v. 23 och jag skrattar lite smått åt att jag i vecka 8 tyckte att "Nu syns det verkligen". Jag kommer förmodligen att skratta ännu mer så där femton veckor framåt i tiden... 

Kulan v. 8-22


Igår kickade förresten Apan så hårt bakom min navel att hela min laptop lyfte sig från magen och gungade till. Två gånger gav han den en känga och sedan flyttade jag på den. Apan är ungefär 30cm lång nu och börjar bli väldigt stark.

Billiga vårkänslor

Något som jag köper ett par exemplar av varje vår är dessa underbara minipåskliljor. För 12,50 känns livet genast en smula lättare... 

Påskliljor kan klassas som en form av vardagslyx tycker jag

Fram med paraplyet

Igår kom R hem med ett långt träskaft och en burk RADAR som han köpt på vägen hem från jobbet. Han fiskade bort handdukarna som suttit runt badkaret med hjälp av två kortare träpinnar, rensade ur hela badrumsskåpet, tog bort allt utom draperiet på toaletten och fortsatte jakten på vår ovälkomne gäst. 

Iförd heltäckande suit med jeansen nerstoppade i strumporna, tofflor, långärmad tröja och arbetshandskar, lyftes badkarskanten av och träpinnen och en extra ficklampa plockades fram. Mycket riktigt satt det en spindel där på väggen vid badkaret men det var svårt att komma åt så R var inte helt säker på att han fick in en fullträff. Men så som han härjade runt med pinnen borde inte ens en större kanin ha överlevt... Sedan sprayades det friskt med RADAR under badkaret och nu hoppas vi verkligen på regn idag!