onsdag 20 juli 2011

Smått och gott

Energikick på en öde uteservering

I går när jag vaknade så sken solen in genom persiennerna. Ja, precis så där som det ska göra en perfekt sommarmorgon. R skjutsade mig till barnmorskan innan han åkte vidare till jobbet. Efter barnmorskebesöket bestämde jag mig för att strosa en vända på stan i det fina vädret. Jag fönstershoppade en stund och sedan satte jag mig på Wayne's Coffee och drack en färskpressad apelsinjuice medan jag väntade på att butikerna skulle öppna. 

Knallblå himmel - inget som man är bortskämd med...
Jag måste erkänna att jag är glad att de flesta inköpen är färdiga för jag känner att kroppen börjar säga ifrån så smått nu. Den hänger inte riktigt "ihop" känns det som. Jag har visserligen inte ont någonstans, foglossning eller så...men med ca 2,5 veckor kvar till kläckning så börjar jag ändå känna att orken tryter så smått...flåset, rygg och höftparti är inte riktigt sig likt och sammandragningarna kommer nu så fort jag börjar anstränga mig....eller anstränga och anstränga...en helt vanlig promenad är fullt tillräcklig. Det gäller att sätta sig ner och pausa, ofta! Tre stopp på gågatan från Gustav till Triangeln måste vara något slags bottenrekord...tur att det var folktomt så att bänkarna var tomma!



Jag hittade en omlottbody från Name It på REA och en leksak som blir skön att tugga på när de första bissingarna sticker upp.


Till mig själv bunkrade jag upp med lite nya servetter. Likadana som Linda tipsade mig om!


...och en påse kalorier som jag egentligen inte borde ha köpt. Fy på mig!

En påse "brist på karaktär"

Uppe bland molnen

Igår var jag åter och hämtade ut ett paket hos handlaren på hörnet. "Åh, det är ett paket till den lille gossen" sa han. "Ja, det är det" svarade jag. Då log handlaren med sitt allra bredaste leende och tog sig på magen och sa "Nu är det lite spänt va? ...Kanske lite ont?" Jag vet inte om handlaren var rädd att jag skulle föda där och då...på golvet i hans butik men jag fick försäkra honom om att det ännu skulle dröja ett tag. Jag börjar så smått inse att jag förmodligen ser värre ut, än vad jag känner mig. 

Vad som låg i paketet? Molnbädden som jag beställde hos Sovtex i söndags kväll! Snacka om SNABB leverans!

GRATIS - Goodiebag

För en tid sedan blev jag medlem i Goodiebag och har nu fått hem mitt första paket med två produkter som jag har provat. Gillar du också att testa nya produkter? Gör då som jag och anmäl dig till din egna Goodiebag! En stor fördel är att man själv väljer två produkter som man vill testa och får sedan just dessa skickade i en smidig förpackning.

De här två produkterna har jag testat:

Nivea Free time duschkräm och Barnängen Body Lotion.
I paketet låg även en värdecheck från Frank Dandy.
www.goodiebag.nu