söndag 11 mars 2012

Nummer två

Och så dök den upp. Tand nummer två. Prydligt bredvid den andra. Så fint med två små bissingar i rad. Inte konstigt att det har dreglats floder i ett par dagar. Det var R som upptäckte denna tand så nu står det 1-1 mellan oss i tandupptäckarkampen.

Söndagstripp


Idag packade vi ut oss och tog med systemkameran i hopp om att ta lite fina bilder ute på Elliot. Vi hann knappt runt husknuten innan solen gick i moln - för att inte komma tillbaka. Tråååkväder! Det blev inte mycket fotograferat. Vi strosade längs med gräddhyllan och beundrade de fina villorna, pratade lite om ditten och datten. Gick sedan hem och drack kaffe. Vi får göra ett nytt fotoförsök nästa helg. Om vädergudarna är på vår sida alltså.

Trötter
Kul klase

Påfyllning i garderoben

Prinsen växer så det knakar. Speciellt byxor tycker jag kan vara svårt att få tag i en bra modell. Några som är snygga och samtidigt mjuka och sköna att röra sig i. Hittade dessa "haremsbyxor" på KappAhl med gott om plats för blöjan. De sitter som gjutna på Elliot så därför har jag köpt inte mindre än tre par av dem. Två par mörkblåa och ett par gråa. Perfekta basplagg att ha i garderoben. 

Byxor och några nya matchande dreglisar
Några pyjamasar till framtiden


Bild kommer

En skön jacka i velour. Likadan som Elliot redan har, 
fast en storlek större. En favorit i garderoben alltså...