tisdag 29 maj 2012

Badboll

Gissa om Elliot blev glad när vi öppnade paketet från Goboken 
och det låg en badboll där. Han kröp i full fart efter bollen, fram 
och tillbaka över golvet. Ända tills han var helt svettig i håret. 
Bollar är verkligen det som hägrar just nu.

Tuttar lite här och var...

Elliot har ett par favoritleksaker och de har alla gemensamt att de har en "spene". Den här leksaken fick han av Monica och Peter innan han föddes och den har alltså hängt med ända från start. Leksaken är inte bara färggrann och fin, den har inte mindre än sex alldeles hallonröda "spenar". Samtliga är platta, stela och vältuttade vid det här laget! Den har räddat många av våra bilturer ska ni veta.

Beslutsångest?
Den här blir bra!
Full koncentration

Tittut lilla Apa!

Vaaar är Elliot?

Tittutlekarna fortsätter. Skratten övergår till tjut. Hittar jag Chefen för tidigt blir han sur och ryter till. Som ett argt lejon. Det gäller att jag gör rätt, att jag letar efter honom lagom länge och på rätt ställen. Ibland hjälper han mig att leta efter sig själv och ibland hjälper han mig att leta på rätt ställen. Oftast sätter han armarna i pannan och säger "tsss". Ja, då vet jag att jag ska fråga: "Vaaar är Elliot? Kan han vara ute vid sin kisse kanske?" och så är vi på god fot igen, Chefen och jag.  

Kärt återseende

Elliot kollar in de fina presenterna
ÄNTLIGEN fick jag träffa Simone igen. Vi har planerat så länge att vi skulle ses men det har liksom aldrig riktigt blivit tillfälle. Hon bor i Kristianstad, jag i Malmö och ingen av oss har just "vägarna förbi" varandra. Men idag blev det äntligen av! Härliga, snälla tjej! Tänk, ibland hittar man de där vännerna direkt, att det liksom klickar redan första gången man ses. Som att det känns självklart och som om man alltid har känt varandra på något vis. Simone är verkligen en av dessa.

Simone hade med sig ett paket till Elliot med fina och bra saker. Elliot spratt till när paketet kom fram och ryckte i snörena och tittade på det roliga omslaget. Mamma spratt till när hon såg vad som låg inuti paketet - precis sådant som jag gillar. Helt i min smak. TUSEN, TUSEN Tack!


(bild på presenterna kommer...)