torsdag 26 januari 2012

Storleken HAR betydelse



Titta vad mannen i mitt liv kom hem med till kvällsfikan idag. Mega-bauta-stora skumbollar, eller gräddbullar som skåningarna nog envisas med att kalla det. Är det inte fantastiskt? Två dagar, ja två dagar tar det att sätta denna skapelse till världen...och två dagar tar det oss att äta den. Hujedamig så mycket goda kalorier det finns!

Nu är det bara att parkera våra ändalyktor i soffan framför teven och moffla i oss allt vad vi orkar. Detta vänner, detta är guldkant på tillvaron som heter duga det!

Sitt pojke sitt!

Ohhh, denna djungel av barnprylar. Just nu funderar vi på vilken matstol vi ska köpa till Elliot. Att välja barnvagn var ju en baggis i jämförelse... Att prislapparna drar iväg till surrealistiska höjder har jag motvilligt börjat vänja mig vid...!

BRIO Grow
Min personliga favorit!!
BABYBJÖRN highchair
Lite rymdfarkost över den...men wow så superslimmade den blir ihopfälld!
Bloom Fresco
Tokigt snygg och tokigt pris!
BRIO Sit
Best In Test...tydligen.
Antilop från IKEA
Ser kanske inte mkt ut för värden,
 men går å andra sidan lätt att "pimpa" med en snygg dyna.
Typ denna molndyna kanske?

Nä, det får nog bli en vända till barnbutikerna för att klämma och känna lite på dem innan vi bestämmer oss... IKEA har ju en liten nätt stol i plast också, Antilop, som jag läst att många mindre barn sitter allra bäst i....och tänk att bara kunna spola av den i duschen, det är kanske det allra bästa innan själva ät-tekniken har förfinats?

Funderar också på hur det blir med de stolar som inte har ett ställbart fotstöd...det känns som att det är jobbigt att sitta och dingla med benen? Har någon av er tips om någon annan barnmatstol med SNYGG design så får ni gärna skriva det. Den ska trots allt bo i mitt hem ett par år så den får inte vara rasande ful... 

Trasor

Så sant, så sant!
Disktrasa från Nordljus