fredag 27 januari 2012

BVC 120127

Voffor gör di på dette vise?

Idag fick Lillprinsen sin andra vaccination. En spruta i varje lår denna gång också. Det gick väldigt bra. Elliot skrek bara till ett par sekunder när den dumma sprutan gjort sitt, men så fort sköterskan satt på plåster och jag kunde ta upp honom mot mig så tystnade han tvärt. Pust, det är värst för mig. Det gör en smula ont i hjärtat när de ska sticka min babypojke. Huuha.... Nästa vaccination blir vid 1år så nu är det bara roliga besök på BVC fram tills dess. De håller på att renovera för fullt på BVC så tyvärr hade de temporärt tagit bort mätutrustningen så vi fick bara en vikt och ett hattmått idag. Han ökar stadigt i vikt så det verkar som att jag ännu har gott om mjölk. Nu ska vi snart börja att introducera lite riktig mat så jag fick med mig en broschyr i detta ämne också. 

Efter BVC tog vi en promenad på nästan två timmar. Prinsen sov och jag passade på att göra mig av med ett par kalorier. Visst märker vi på humöret att vaccinet börjar verka. Det var en tråkig eftermiddag för Lilleman och ena sekunden skrattade han för att i nästa skjuta fram den lilla darrande underläppen. Efter en alvedon valde han att lägga sig för natten fast att klockan inte ens var 18 och nu sussar han gott i stora sängen. Det kan innebära en tidig morgon i morgon, så det gäller att inte uggla för sent i kväll kanske.  


Vikt: 8980 g
Huvudomfång: 44,5 cm


Nyputtad men nöjd
Sussar sött
Visset väder

Stoppa Pressarna!!!


Han sa det. Elliot. Han gjorde det. Verkligen. På riktigt. Idag sa han sa MAMMA...och inte bara en gång, utan tre gånger. Det här kan inte vara en slump. Jäklar i min lilla låda, nu händer det grejer! ;-)