torsdag 28 juli 2011

Buzzador - Dove Express Intensivbalsam

Som ni kanske redan vet så är jag medlem i Buzzador sedan ett par år tillbaka. Det innebär att jag och några av mina vänner ibland har förmånen att få prova nya spännande produkter som kommer ut på marknaden och sedan berätta om dessa för andra! Kort och gott handlar det om att marknadsföra produkter som man har provat via Word of mouth! Just nu är jag med och buzzar Dove Express Intensivbalsam och har fått hem en kartong med en stor förpackning (180 ml) balsam till mig själv och sex mindre förpackningar (50 ml) som jag ska dela ut bland mina vänner och bekanta. 

Paketet var tyvärr bara halvfullt när jag fick 
det med posten men 6 av mina vänner får 
iaf möjlighet att prova detta superbalsam!




Information om produkten:
Dove Intense Repair Express Intensivbalsam är ett unikt djupverkande intensivbalsam med inpackning inuti. Resultatet är en intensivt reparerande effekt som förhindrar kluvna toppar och att håret går av. Håret blir återfuktat på djupet, mjukare och starkare. Du kan använda intensivbalsamet dagligen istället för ditt vanliga balsam.

Jag har hunnit prova intensivbalsamet två gånger sedan jag hämtade ut paketet vid posten och måste säga att jag blev positivt överraskad. Håret blev mjukt och glansigt, kändes lätt att reda ut och framförallt - det doftade väldigt GOTT! 

Jag har hittills buzzat 4 av mina 6 förpackningar och har således 2 tuber (50 ml) kvar till förfogande...

Vill du också prova och se vad Dove Express Intensivbalsam kan göra för dig och ditt hår? Hör av dig till mig så lägger jag undan en tub till dig som du får nästa gång vi ses. (Först till kvarn!) I gengäld vill jag ha lite feedback om vad du tyckte om produkten (senast den 20 aug så jag kan lämna in min slutrapport till buzzador) Gillar du produkten så finns även Dove Intense Repair även att köpa som schampo, balsam och inpackning.

Är du också sugen på att bli en Buzzador? Hör av dig till mig med din mailadress, så får du ett mail där du kan läsa mer om vad själva "buzzandet" innebär!

Baksidan av en graviditet

Eftersom jag tycker att min mage hela tiden har växt mest framåt och varit en typisk s.k. "pojkmage", har jag funderat lite över om det syns på mig att jag är gravid bakifrån. Det är inte ofta jag behöver konfronteras med den sidan själv, men det syns uppenbarligen inte - av bilden att döma. Den extra vaddering som sitter där bak har suttit där i många, många år så den kan jag inte skylla på Apan.

Den sämre sidan, vecka 38.