söndag 17 juli 2011

Ännu mer babyprylar

I helgen har vi varit runt och shoppat en del saker till Apan (kläder, mjuklift, skötbädd, badbalja + insats, solskydd till bilen, påslakan, tvättlappar, fler MAM nappar, amningslinne etc.) så nu är det bara ett fåtal småsaker kvar som en mobil till sängen, amningsprylar, skötväska, blöjor och febertermometer som vi ska inhandla...sedan är det nog i princip bara bebisen vi väntar på.  

I helgen har vi även försökt att möblera om i sovrummet för att få plats med både spjälsäng och skötbord där inne. Herre gud, säger jag bara....det är ett under att vi inte har blivit gråhåriga! Vi har fått ta ut ALLT i sovrummet förutom garderober och dubbelsäng...och vi får knappt plats ändå. Hur tänker de när de planerar lägenheter? Jag får helt enkelt försöka sälja resten av möblerna...kanske får vi sälja sängstommen också och satsa på en mindre variant för nu jagar vi verkligen centimetrar, gott folk! 

Jag har förresten hört av mig på ett lägenhetsbyte som vi fått svar på. En stor 4:a inne i stan med två toaletter, hiss och balkong. Det låter ju nästan för bra för att vara sant...och det är det väl kanske också för tyvärr ligger lägenheten på en adress som vi är lite tveksamma till. Vi trivs så väldigt bra på denna sida om stan och egentligen vill varken jag eller R bo "inne i smeten". Men vi får väl se...kanske är det värt att titta på lägenheten så slipper vi iaf gå och grubbla på om det kanske kunde ha varit något för oss ändå!

De nya miniplaggen från KappAhl som ska packas ner i BB-väskan.
Newbie set i grått/vitt och ett likadant set i marinblått/vitt, samt två pyjamasar.
Mjuklift/åkpåse från Babyproffsen. (Nypris 599:-)
...jag fyndade dock en på blocket för 100:- som i princip var i nyskick! :-)
Moln Skötbädd, Sovtex. (Pris: 369:-)
Påslakanset till spjälsäng, vitt med gråa stjärnor.
Hemtex REA 129:- (Ord. pris: 199:-)