torsdag 12 april 2012

Buzzador - Mild fullkornsvälling från Nestlé

Mild fullkornsvälling från Nestlé

Ja, som ni säkert vet är jag medlem i Buzzador. Det innebär att jag och mina vänner då och då får möjlighet att vara med och prova spännande produkter och tjänster. Kort och gott handlar det om att testa produkter och sedan marknadsföra dem via Word of mouth. Just nu är jag, eller Elliot rättare sagt, med och buzzar Mild fullkornsvälling från Nestlé.

Varje morgon ger jag Elliot en liten slurk välling och en smörgås. Det ger en bra start på dagen och han håller sig mätt och glad fram till sovstunden. Han har haft svårt att få till sugtekniken på flaskan men det är knappast vällingens fel för med sked äter han den med god aptit. Jag har passat på att buzza några provpåsar av vällingen till några i min föräldragrupp som har barn i samma ålder (8mån) och vad jag förstår så har deras småttingar också glatt sig åt vällingstunden.

Inte bara GOTT. Det är nyttigt och 
mättande med välling också. 
Elliot börjar dagen med en flaska 
fullkornsvälling från Nestlé! 

Föräldraträff

Idag var jag och Elliot på föräldraträff på BVC där vi fick info om olycksfall. Det var den första träffen vi kommit i väg på. Första gången hade Elliot magknip och grät mycket så då ville jag inte gå dit, två gånger har vi varit bortresta och förra gången var Elliot förkyld. Idag kom vi iaf iväg, vilket var väldigt roligt! Som den hönsmamma jag är känner jag dock inte att det var så mycket nyheter direkt, men en sak fick jag iaf lära mig och det var att det finns tippskydd till spisen som man fäster i väggen bakom spisen i fall att barnet klättrar på handtagen på luckan. Annars säger ju mycket sig självt, att barn och varma kaffekoppar inte hör ihop, liksom barn och kemikalier eller att man inte ska lämna barn ensamma i badkaret eller i matstolen. 

Elliot tyckte att det var jätteroligt att leka med de andra barnen. Det var tre flickor och Elliot där idag, han såg till att ingen gick därifrån okysst. Han ville gärna klappa och pussa på barnen och blev lite besviken när jag var där för att stoppa eller hjälpa honom. Det skulle ju inte kännas roligt om han råkade nypa tag i ansiktet eller håret på dem. Jag märker hur han mer och mer söker kontakt och verkligen uppskattar att vara bland andra barn. Det känns som att det börjar bli dax för mig att hitta någon mindre aktivitet till oss. En av flickorna som han pussade höll han sedan i handen en stund, det var så himla sött. Han är väldigt kärleksfull och jag pussar ju honom nästan heeeela tiden, så det faller sig väl naturligt att han gör så när han träffar andra så rara barn.

Det var iaf tre trevliga mammor på träffen idag och jag följde med dem en stund på deras obligatoriska torsdagspromenad genom parken. Något jag absolut kommer att göra fler gånger! Det är roligt att träffa andra föräldrar som bor i området och har barn i samma ålder. Man är så inne i detta nu så 95% av samtalsämnena handlar ju om barnen. Kanske kan man knyta lite kontakter och skaffa sig lite nya vänner också. Det är ju inte så många av mina "gamla" vänner som är lediga om dagarna nu för tiden.

Från dagens promenad i parken