onsdag 11 april 2012

Plockmat!

Igår lossnade det. Elliot har länge slabbat runt med maten men inte riktigt stoppat den i munnen för att äta. Han har mer använt det som bodylotion och hårpomada! Efter att jag fått en snabbkurs i "bebis-heimlich" av BVC sköterskan så vågade mig på att göra större brödbitar. Dessa smetade jag in med mjukost (Tack för tipset Linda!) och då fastnade de lättare på det lilla pekfingret och vips åkte de också in i munnen. Med stor precision för Elliot nu sin lilla knubbiga hand till munnen och tuggar i sig både brödbitar och små riskorn. Det är så sött så jag tror att jag smäller av!  

Butik Anthrosophia


Har ni varit där? Jag har bara strosat förbi på gatan under några promenader men stannar alltid till för att titta i skyltfönstret. Längst in i butiken skymtar jag nämligen något jag skulle vilja ta en närmare titt på. Ett påslakan med världens finaste björntryck (i typ samma stuk som kudden i fönstret...fast med en björn). De ser även ut att ha en del snygga kuddar och annat lull-lull. Har någon av er varit där inne och kikat? Dyrt, I guess?  

På en pigg kropp sitter ett glatt huvud

Oja, visst styr chefen mamma precis dit han vill. Och det kan väl vara helt okej? Är det någon gång i livet man ska få bestämma allt så är det väl ändå när man är bebis? Idag ville Elliot inte sova under promenaden så när vi hade vandrat runt i duggregnet i 1h 20min och vi nästan var hemma igen bestämde han sig för att somna in...så då fick jag snällt vandra vidare en timma till för att han skulle få sin skönhetssömn. För tro mig, den behöver han.


Med oss hem från promenaden följde en liten boll och en t-shirt som jag köpte för en del av pengarna som Elliot fick i påskpresent av mormor. Visst känns t-shirten från Lindex en aning PO.P-inspirerad??