lördag 11 juni 2011

Semester

Har stressat runt för att hinna göra de sista inköpen idag. Avresan till Gotland går i morgon, lite tidigare än vad vi först hade planerat. Både jag och R övergav hoppet som att klämma på oss förra sommarens bröllopskläder och kastade oss iväg för att handla nytt.

Jag hade sett ut en klänning (rosa så klart!) på nätet men när jag provade den i butiken så insåg jag att det skulle bli en klänning som jag bara kommer att använda på detta bröllop och aldrig mer eftersom jag behövde strl. 42 för att få plats med magen. Eftersom klädkoden är ”sommarfin” satsade jag istället på att hitta en klänning som jag kan använda efter graviditeten också. Hittade en randig klänning från Bondelid i vitt/marinblått med knallrosa knytband och fick på mig den i storlek small, köpte en sjal och känner mig ganska nöjd. Visst, det är ingen utpräglad festklänning men jag får iaf på mig den över magen och jag tycker den sitter helt okej trots kulan. Jag kan ändå inte balansera omkring i högklackat nu så det får bli som det kan, helt enkelt.

Bondelid, 599kr

R fick tag i en ny kostym och en ny skjorta som han kan ha manschettknapparna i som han fick av mig när han fyllde 30 år förra året. Han hann även köpa nya sommardäck till bilen och klippa sig. Vi hann även förbi djuraffären för att lämna tillbaka fodersäcken som vi köpt med smakgaranti, handla färdkost inför morgondagen, köpte ett dussin vinglas till mamma och tog en lunch på IKEA. Vi hann förbi shopen och köpa indiska ingredienser som behövs till R systers bröllop och ikväll ska det packas…det är nog bäst att jag sätter fart nu om vi ska hinna. Sista semestern på tu man hand!