onsdag 14 augusti 2013

Vecka 35

Det bufflas och bökas en hel del inne i kulan nu. Pralinen ger mig knappt en lugn stund. Hela magen buktar åt olika håll och det är full aktivitet där inne. Hickar gör hon flera gånger varje dag och det märks att det inte är många veckor kvar nu. Jag känner inte av någon foglossning den här gången heller men jag är TRÖTT i kroppen. Får väldigt mycket sammandragningar vid minsta lilla ansträngning och jag rör mig varken speciellt smidigt eller snabbt längre. Det är svårt att sitta och ligga bekvämt och de nattliga toalettbesöken har tagit fart. Det märks att det inte är mycket plats till mat i magen längre, det blir helt enkelt mer småätande.

Jag har börjat buffra med två järntabletter nu och börjar känna av illamåendet så smått igen. Den här veckan visar vågen 6-7 kg plus sedan start så det är väl lite vätska och annat som varierar. Nu är det cirka en månad kvar till kläckning och visst börjar jag oroa mig lite för vad som komma ska. Inte så mycket för själva snittet, utan mer för hur jag ska klara vardagen efteråt med att inte kunna lyfta Elliot osv...

Kulan v. 34+6

Bebis

Nu väger bebisen ungefär 2,5 kg och är 45 cm lång. Din bebis kan blinka, flytta sig, kissa, svälja fostervätska och kan även få lite hicka.