fredag 3 augusti 2012

Buzzador - NAN Juniormjölk

Bilden är lånad från Buzzador

Ja, som ni säkert vet är jag medlem i Buzzador. Det innebär att jag och mina vänner då och då får möjlighet att vara med och prova spännande produkter och tjänster. Kort och gott handlar det om att testa produkter och sedan marknadsföra dem via Word of mouth. 

Så är det dax att köra igång nästa Buzzadorkampanj. Den här gången fick jag hem en kartong med NAN Juniormjölk från Nestlé. Det ska bli spännande att se vad Elliot tycker om denna eftersom han inte dricker mjölk i vanliga fall (mer än när jag ammar honom alltså). Min första tanke är att det är ganska stora mjölkförpackningar och de har kort hållbarhet (1 dygn) efter att de har blivit öppnade. Så mycket mjölk kommer inte Elliot att dricka än på ett tag tror jag. Han dricker vatten i vanliga fall.

Den här mjölken skiljer sig mot vanlig komjölk på så vis att den rent näringsmässigt är bättre anpassad för mindre barn. Den innehåller mycket mer järn och mindre salt än vanlig komjölk. En annan fördel med NAN Juniormjölk är att den kan förvaras i rumstemperatur ochär därför bra att ha med sig på utflykter.

Jag har hunnit buzza ett par förpackningar till barn och föräldrar på gården. De flesta är där ute nästan varje dag och leker med sina barn så det ska bli roligt att kunna knyta lite nya vänskapsband och höra vad deras barn tyckte om produkten. Jag återkommer med bilder och information om hur Elliot mottog produkten i september när flyttkaoeset har lagt sig.

Min fina!

Dagen forstsätter, i sakta mak... 
Vi gräver oss en plats i vardagsrummet för att 
få lite mat i magen.
Humörhöjaren!
Spenderar några timmar på lekplatsen och 
resten i soffan. Herre gud vad det tär på 
krafterna att flytta!

På andra sidan!


På andra sidan flyttkaoset. I nya lägenheten har vi en stig på 20-30cm genom hela lägenheten. Teven står i köket, tvbänken i hallen. I princip ingenting står på sin plats, för det finns ingen plats. Jag blir lätt illamående vid tanken på hur många månader det handlar om innan vi har kommit till det stadiet att detta kommer att likna ett HEM igen. Just nu känns det väldigt, väldigt avlägset. just för stunden tappar jag hoppet. Jag vet att det kommer åter men just nu är detta fullständigt övermäktigt. Vad har vi egentligen gett oss in på? 

Den STORA tröttheten.

Jag är så stolt över dig min lilla pojke. Att du 
orkar hänga med oss på detta helt tokiga upptåg. 

Vi är alla oerhört trötta nu. Vi vet knappt vad 
vi heter. R sov på köksbordsskivan sista natten 
för att inte somna för hårt. Han har kämpat in i 
det sista med de tunga bitarna medan jag har 
städat hela lägenheten nästan själv och försökt 
ta hand om Elliot samtidigt. Det gör ont både 
här och där. Det är inte läge att stupa riktigt 
ännu. Snart klart, snart klart!