tisdag 3 april 2012

Finmulet och fulmulet

Har ni tänkt på det vänner? Idag var det faktiskt 
finmulet ute och vi strosade i två timmar och 
himlen blev tillslut alldeles åskblå. Det kändes
nästan lite magiskt.

Mammastubb!

Mot ny frisyr!

Sedan ungefär två månader tillbaka så fäller jag. Mängder. Det som inte faller av på grund av naturliga orsaker ser Elliot till att fixa med sina flinka små fingrar. Med en hand rycker han tag i håret bredvid örat och med den andra handen tar han ett rejält tag i håret uppe på mitt huvud, samtidigt som han ger mig en stor dregelpuss. Den lille mannen är visserligen en stor charmör redan nu, men han har ännu ett och annat att lära sig om han ska bli en gentleman. Tills dess är det väl bara att gilla läget och se fram mot sommaren 2012 och min kommande mammastubb. Nu förstår jag verkligen alla mammor som sadlar om till kort-kort!

Pytteliten?

En napphållare från Lundmyr of Sweden, fungerar som 
ankare till unge Herr Nilsson. Det vore nämligen katastrof 
om han föll över bord.

Nja, det visar sig väl i morgon hur pytteliten Elliot egentligen är. Då ska vi nämligen till BVC och mäta och väga. Det är tokspännande precis varje gång och jag antecknar flitigt i hans lilla gröna bok...och här på bloggen...och skickar sms till pappa och mormor...och ringer till gammelmormor och uppdaterar henne med de nya värdena. Ja, det är väl ungefär vi som intresserar oss så där ända in i vassen om hur lillprinsen sakta växer sig större. Någon mer som vill bli direktinformerad och få tillgång till datan innan alla andra? ;-)

Kanske 70cm kort?
och 10,2 kg gissar jag på! 

Dumlekakor

Idag testade jag att baka Dumlekakor. Ett receptet som florerar på bloggar både här och där. Men fyyy, de var alldeles för sliskiga i min smak. Tur att det inte blev så många....och tur att min medbakare var på ett strålande humör.



Ser dessvärre godare ut än de är.

* Efter att nu ha provsmakat fler av dumlekakorna så kan jag säga att de är bättre om man fryser in dem och äter dem halvfrusna. Man måste dock fortfarande vara hungrig och skita i sin figur för att de ska kvala in som OK.

Överlevaren

Bokbussen, en sann överlevare! Tänk att den fortfarande 
år 2012 rullar på våra gator. Det gör mig en smula glad.