söndag 29 januari 2012

Söndagsshopping

Det blir lättare och lättare att storhandla med Elliot. R letar varor och jag kör omkring, runt, runt, rad upp och rad ner. Oftast sitter Elliot nöjd i vagnen och tittar sig nyfiket omkring. Herr Nilsson har blivit en ständig följeslagare, i bilen, i sängen, i soffan, på resan. Ja, han följer Elliot hack i häl numera och i ren skräck för att råka tappa bort honom vi har nu blivit tvungna att köpa en precis likadan.


R bunkrar upp bland kolhydraterna
Det tar på krafterna att storhandla

Febrig


Den lille prinsen är ännu lite febrig och mosig efter vaccinationen i fredags. Igår var det mycket gråt och tandagnisslan och han såg det mesta genom lite halvtråkiga brillor. Idag är han lite piggare och drar på smilbanden ibland. Så är det. Ett par dagar och sedan hoppas jag att Elliot mår lite bättre igen. R tempar och ordinerar högre dos av alvedon och jag vyssar och gungar och sjunger och kramar och pussar och tuttar och duttar och tuttar ännu mer... Det är ju onekligen väldigt skönt att vi båda har varit hemma i helgen så vi kan turas om att bära nio kilo bebis.

Något som alltid är skönt är frisk luft. Då sussar prinsen gott. Igår gick vi till apoteket och stannade till för att hyra en gratisfilm och köpa en BIG påse godis. Idag tar vi oss en tur med bilen och kanske blir det en liten promenad sen också.