torsdag 24 maj 2012

Grubblerier



Grubbla gör man bäst utomhus. I solen, med ett paket kex och en kaffekopp och en söt bebis att vila ögonen på. Under tiden jag tänker matar jag en ful mås som tiggar kex. Inte för att jag alls gillar fåglar, utan mest för att jag har svårt att stå emot hans bedjande blick. Så nu har vi de bästa förutsättningarna att komma fram till ett bra beslut. Flytta eller inte flytta!




På Visning

I morse var vi på visning på en lägenhet ett stenkast bort från där vi bor nu. En liknande lägenhet i storlek och typ som vi bor i nu, fast med hiss. Ytskikten behöver fixas (plastmattor och väggar i konstiga laxrosa, beiga och bruna toner) men trots det känns det som att det är en lägenhet vi skulle kunna mellanlanda i något år. Vi trivs så bra i området som vi bor och de lediga erbjudandena här omkring är inte många. I morgon måste vi lämna besked om hur vi vill göra så det är inte speciellt lång betänketid vi får.

Hissen är egentligen den största anledningen till flytt just nu. Det är tungt och jobbigt att släpa vagn, handel och barn tre våningar upp och ner varje dag. När Elliot blir mer rörlig och jag måste lämna honom själv i lägenheten under tiden som jag går ner med vagnen så vet jag inte hur jag ska lösa det, inte heller om han ska kunna få syskon. Att vara stor och tjock och dessutom släpa barn och vagn upp och ner för trapporna varje dag går helt enkelt inte.