måndag 2 januari 2012

Fotoalbum

Minns ni fotoalbumen? Böckerna med hård pärm, fyllda av minnen som hela familjen satt och bläddrade i. Varje bild hade sin alldeles egna historia. Precis SÅ växte jag upp och precis så ska Elliot också ha det. Han ska ha riktiga fotoalbum att bläddra i, en bok med hård pärm och bilder med hans alldeles egna historia. Jag vet inte hur många tusen bilder vi har tagit på vår pojke hittills, han är ju det finaste i vårt liv. Gobitarna ska framkallas och omsorgsfullt sättas in i hans alldeles egna album.

Jag bläddrade lite i mina gamla album som finns hos mamma och hittade bland annat denna bild av mig, som mammas kusin Lars tagit. Men på den tiden var det inga digitala finesser utan på den tiden framkallade Lars sina bilder i sitt mörkerrum. Där blev hela fotograferandet, från uppslag till färdig bild, som ett omsorgsfullt hantverk. 

jag en gång i tiden
(avfotad med mobilen, därför lite blänk..)

Klistrad


I kväll satt Elliot som klistrad framför Jan Guillous jaktprogram från Sydafrika...det bådar inte gott...men det såg så kul ut. Elliot följde hela programmet från början till slut. Blöjbytet fick mormor passa på att ta i pausen :)