fredag 17 februari 2012

Antilop

Matglad liten herre

Ni som varit uppmärksamma har nog sett att det var en Antilop som flyttade hem till oss. Jag är ännu inte riktigt vän med den, medan R tycker att den är "Såå bra". Han tyckte att vi hade gjort ett riktigt klipp som kunde få mer än 10 sådana här stolar för priset av en designstol... 

Visst, Elliot sitter stadigt och bra i den och stolen är lätt att rengöra MEN stolen är så fjäderlätt att den följer med när jag ska lyfta upp Elliot och jag har redan hållit på att snubbla på de utstickande stolsbenen ett antal gånger. Den tar större plats än vad den ser ut att göra så jag har fått möblera om i köket och tagit bort två vanliga stolar för att få plats med denna. Trots detta får vi ändå flytta runt på den när vi ska in i skafferiet eller frysen. Det är ju iofs inte stolens fel...men nog så störigt. Men som vanligt får man vad man betalar för och den kostar inte många kronor i jämförelse med de andra pjäsarna som vi tittat på. Några av dem kunde jag dessutom stryka omedelbart från listan direkt när jag tittat på dem i verkligheten. Nåja, för 168kr kan man väl inte direkt vara missnöjd med Antilop heller...mina förväntningar var inte skyhöga och Elliot verkar nöjd. Vi får väl se, kanske vänjer jag mig tillslut eller så gör jag det inte och då lär ni nog få höra det också. Tack för era tips och synpunkter ang. valet av stol, jag har läst och tagit till mig era tankar kring det. 

Brickan är bra, den ger lite extra stöd för en ostadig bäbis
att luta sig mot.

So HOT!

Ni har väl inte missat alla de fina brandsläckare och brandfiltar som matchar inredningen? Tanken med dessa är naturligtvis att de ska vara snygga att ha stående framme och därmed finnas tillgängliga när de väl behövs. En perfekt present, till sig själv eller någon man bryr sig extra mycket om.

Brandfiltar 
Något för mig?
Något för min sambo?
Något för dig?
Ja, Tack!
Brandkit, 799:-