söndag 30 september 2012

I min smurfpyjamas

...hela dagen lång!

Dopbukett

Vi fick med oss en liten bukett hem från gårdagens fina dop.

En öm tå?

Jag hänger allt mer i lekparken om dagarna och det medför även att jag pratar med ganska många andra föräldrar. Har också insett att framförallt mammor tittar snett på mig när jag råkar säga "dagis" istället för förskola. Förmodligen har jag brutit mot en av alla de oskriva lekplatsregler som finns, en diskussion som rör sig i sandlådenivå. Jag får helt enkelt öva på det där...förskola, förskola, förskola. Även om jag tycker att det låter mer passande med "dagis" när vi pratar om så här små barn. Det blir lite på samma vis som när min mormor tampas med att Tempo bytte namn till Åhléns eller att Domus blev till Coop för si så där 25 år sedan eller vad det nu kan vara.... Same shit, kan jag tycka!

6 liter

nypon blev det i år. R hade jour och väntade in en patient så sedan fick vi packa in oss i bilen och styra hemåt. Jag plockade nypon och pappa och Elliot gick i skogen och varvade joursamtal med att äta salmbär. Kanske åker vi ut och plockar en omgång nypon till men först har jag lite jobb med att rensa och torka det vi fick ihop idag.

Efter några timmar kom R hem igen och lite thaikäk med efterföljande jordgubbar och glass fick sätta sprätt på kvällen. Mätt och däst!