onsdag 24 oktober 2012

Liten plutt


Tultar omkring bland löven









Hullerombuller

Det känns lite märkligt när jag tänker på att vi levt bland flyttkartonger i snart ett halvår. Ännu mer märkligt känns det att det är ytterst få saker som vi verkligen saknar av dem som är nerpackade. Skåpen börjar sakta fyllas på igen. Jag packade ner hemmet på 2 månader, oftast nattetid när Elliot sov. Nu har vi bestämt att kartongerna rensas även vid upplockandet för att sortera ur ytterligare... Vi vet ju att det minst blir en flytt till inom något/några år.

Garderober ska säljas och nya ska köpas. En massa köksmaskiner ska vi göra oss av med eftersom vi har mindre med förvaringsutrymmen att härbärgera dem på.... Jag har kartonger med kläder och barnkläder som jag ska sälja och flera kartonger med kläder som ska stuvas undan i framtidslådorna.

Nåja, det är ett evigt planerande och pusslande.

Hur som helst så ska det ske en efterbesiktning av lägenheten idag. Den besiktning som gjordes innan vi flyttade in fann vi bristfällig och jag lämnade in ett maxat A4 med kompletteringar så då ville de komma och titta igen. Varsågoda! Hellre det än att vi får stå ansvariga för fel/skavanker som någon annan åsamkat, den dag vi flyttar ut...