tisdag 20 september 2011

Lunch på Knus

Idag mötte mäklar-Mia upp Apan och mig på BVC för att göra en rundvandring i hennes nya lägenhet och sedan ta en lunch på Knus. Jag valde en veg. lasagne och Maria åt något ur köttbullsmenyn.

Lite kyligt på uteserveringen
men vad gör väl det om man har trevligt sällskap?

...och vilken lägenhet hon köpt då...SUPERFIN! 10 min gångväg från mig och precis med vägen till BVC...jag lär nog hänga där endel framöver ;-)

Mäklar-Mias nya lya är som ett slott i minayr
(lättare renovering pågår)

Efter lunchen så tog jag en extra runda på stan och fyndade lite nya saker till Elliot och handlade lite mellanmål på ICA innan vi begav oss hemåt igen.


En vit öronlappsmössa och ett par fodrade jeans.
En bitvänlig pinguskallra och en färgglad mjuk boll.

Elliot sov gott i vagnen hela tiden.

BVC 110920

Apan i sin fina (G)ap-body som tant Sandra shoppat i NY ;-)

Idag var det läkarbesök på BVC och Lillprinsen fick en OK-stämpel i rumpan. Han var glad och jollrade och log när läkaren undersökte honom. Elliot hade vuxit så mycket att sköterskan trodde att hon hade mätt fel och kom tillbaka för att mäta om honom, men nej...57cm lång är han nu. Helt otroligt - jag måste ha grädde i tuttarna?!

Längd: 57 cm
Vikt: 5430 g
Huvudomfång: 39 cm

Elliot har ett lilarött smultronmärke (hemangiom) på hakan som de också mätte för att hålla koll på hur/om det växer. Jag tror inte att det fanns där när han föddes utan poppade upp efter någon vecka. Smultronmärket försvinner tids nog och har egentligen ingen betydelse, förutom rent estetiskt då.