fredag 11 mars 2011

Vinylnallar för hela slanten

Idag var jag och hämtade ut Apans paket som jag hade beställt för en tid sedan. I kartongen låg fina Acne Chester Jr. I drygt ett år har jag spanat på dessa underbara nallar i vinyl och tänkte att den dagen det blir aktuellt så har den definitivt en given plats i leksakshyllan. När jag för en tid sedan upptäckte att ALLA Chester i hela Sverige var på väg att ta slut och att inga fler heller skulle tillverkas så fick jag bråttom... Jag lyckades tillslut hitta ett ställe där det ännu fanns ett fåtal exemplar kvar och jag bokstavligen kastade mig över beställningsformuläret och beställde en Chester i svart/vitt/rött. En kvart efter beställningen var lagd ringer försäljaren och sa att de tyvärr hade fel uppgifter i sin lagerstatus och de hade bara Chester kvar i multi och rosa. Jag satte genast klorna i Chester multi (blå/röd/vit) och idag flyttade han in hos oss! Vilken Lycka! En Chester borde finnas i varje hem!

Hela ligan av Acne Chester Jr. (499kr exkl. frakt)

Ränderna går aldrig ur

Idag dyker vi in i en ny vecka igen, v. 18. Är det inte sanslöst? Snart har halva tiden gått och än så länge har inga rykten nått mig om att de kommit på modernare förlossningsmetoder?! Hur ska det här gå? Nu får forskarna allt ta och lägga på ett kål! Jag säger precis som min väninnas 3-åriga dotter sa när hon skulle få sin lillasyster och inspekterade mammans växande mage ”Men mamma, det finns ju ingen dörr?” Jag håller helt och hållet med henne, hon är en mycket klok flicka. Att det fattas en dörr är verkligen en mega-miss i kvinnans konstruktion.

Igår tog kräkstoppet slut. Men jag överlever nog detta också, jag är ju varken den första eller sista som har det så här. Idag känns det lite bättre igen och nu kurrar magen efter lunch. Jag ska sätta i mig den sista stekta bhindin som finns i kylen, med färsk franska och ett stort glas vatten. 

Provsvaret från cellprovstagningen kom förresten med posten idag och det var helt normalt. Pust, alltid skönt med goda besked!

Idag är det fredag och det innebär att R slutar tidigare. Vi ska ha en riktig myshelg bestämde vi igår, hoppas att ni också får det kära vänner!

Dagens kulmage v. 17+0

Bhindi kallas även för Okra och Ladys finger. Här är den
uppskuren i tärningar i väntan på tillagning av min kock.

Stekt bhindi och lök, i väntan på uppätning