söndag 4 december 2011

När saker bara nästan går rätt...

Varma, sköna sockor, perfekta att ha i stövlarna!
Drabbas ni också av de där dagarna ibland? Det börjar bra men slutar inte som man tänkt sig...

Vi fick ett litet ryck idag och åkte till IKEA. Det var fler än vi som ville söndagsshoppa så vi gjorde nöjet kort, Sprang genom IKEA, fyllde en blå påse med bra-att-ha- saker (gud, vad jag avskyr det ordet) och kom fram till lagret där jag skulle hämta upp hyllplanen... ja, det som egentligen var huvudorsaken till hela besöket. Det visade sig dock vara slut! Ett plus i kanten för den trevlige mannen som letade upp mig bland lagerhyllorna för att tala om det för mig.

Minus: Elliots kläder får ligga kvar i spjälsängen en vecka till.
Plus: Vi får åka till IKEA en gång till och förhoppningsvis hinner vi ta en lussebulle i restaurangen då.

Nästa tur skulle gå till Lindex. På väg mot butiken börjar jag leta efter min rabattkupong. Jag hittar den i plånboken, fiskar upp den...och tappar den. På två sekunder slukas den av vinden och försvinner...

På Lindex var jag på jakt efter ett specifikt par knästrumpor att ha under stövlarna. Ett enda par fanns kvar som jag snabbt norpade åt mig och ställde mig i den julshoppsfeta kön. När jag kom hem upptäckte jag att knappen på den ena strumpan hade ramlat av och det var säkert också anledningen till att dessa hängde kvar. Trist, så trist!

Minus: Ingen rabatt, defekta strumpor.
Plus: Gillade strumporna så pass mycket att jag ändå kommer att köpa flera av samma sort.