fredag 22 februari 2013

Igenkänningsfaktor!

I senaste Hem & Hyra fanns denna bild publicerad och
jisses vad jag skrattade. Jag känner verkligen igen mig i
den här bilden. När man ändå sitter där så kan man ju lika
gärna putsa bort lite fläckar från handfatet eller plocka upp
lite toarullar från golvet eller torka bort lite damm från
listerna. Toaletten i vår förra lägenhet var så liten att jag
både kunde putsa badkarskanten och skura handfatet sittande
på toaletten. 

Vecka 11

Det här verkar ju gå vägen. Nu är bebisen stor som en kiwi och har gått från embryo till att kallas foster. Illamåendet fortsätter och kommer antagligen att göra så i många veckor till. Den där magiska veckan, vecka 12, den sätter jag fram till vecka 20 eller 23. Veckan har varit tung som bly. R har haft akutvecka i Malmö och jour och p.g.a. att det var så många sjuka på kliniken så fanns det ingen möjlighet för honom att sluta tidigare, utan det har blivit fulla dagar. Jag har tur att Elliot skiner som en liten sol. Han spexar och skrattar och busar dagarna i ända. Han är en riktig glädjespridare. Bättre sällskap kan jag inte ha. Elliot har börjat peka på min mage och fråga "Va dä?". Tror du att han förstår frågar R. Jo, kanske...han ser ju uppenbarligen att något har hänt och när jag frågar honom "Hur låter mamma" så svarar han "bjääää", och härmar mina kräkljud. 

Kulan v.10+1

Bebis 

Från och med nu är embryostadiet över och din bebis kallas nu för foster fram tills att den föds. Mellan huvud och stjärt är din bebis som en kiwifrukt, omkring 4,5 till 6 cm.

I tredje månaden upptar bebisens huvud hälften av kroppslängden. Din bebis kan röra på huvudet, tungan och läpparna. Och naglarna börja växa.
Källa

Morgonfotografering

I ett försök att föreviga pyjamasprinsen som nu för tiden är allt annat än stilla.