söndag 13 januari 2013

Vecka 5

Lyckliga oss. Elliot ska få ett syskon. Om allt går som det ska och det hoppas vi och tror på. Det tog sig på andra försöket även denna gång och bebisen beräknas till den 21 september 2013. Vilket innebär att vi idag är i vecka 4+3. Urbauta tidigt och en stund efter testet så var jag tvungen att skvallra för min första vän. Fler kommer det att skvallras för, det går ju inte att hålla tyst om det här när det känns som att man vill berätta för precis hela, hela världen.

Jag kände det på mig, långt innan. Men självklart ville jag få det bekräftat med ett fint plus innan vi ropar "hej". Två minuter skulle testet ta, men strecket kom nästan på direkten. Jag är inte så chockad, inte R heller. Det känns inte heller lika overkligt denna gång. Nu vet vi liksom båda vad vi ger oss in på...inbillar jag mig. Eller så kommer chocken ännu? Häng kvar nu Pralinen, det här blir kul.


Positivt test v. 4+3

Bebis

Embryot är nu över 1 millimeter stor. En sträng av celler från ektodermet bildar ett dike som senare ska bli ett nervsystem, hjärna och ryggmärg. Tänk att det sen ska bli en bebis av detta, kroppen är fantastisk!




Tänkarhatt

Den lille kritkonstnären