torsdag 14 april 2011

From pale to pink

Vill ha tillbaka mina franska...
och så vill jag ha små snöbäbisar igen.
(Bilden får ej kopieras)


Efter månader av ”isolering” har jag inte haft möjlighet att komma iväg till nagelbyggaren och fixa mina franska. För ett par dagar sedan gav jag upp hoppet. Jag filade bort alla naglar, klippte ner dem kortkort och ångrade mig såklart direkt. Jag känner mig amputerad, fingertopparna ”ömmar” och jag slinter på tangenterna. I samband med min isolering har Malmös bästa nagelbyggare bestämt sig för att sadla om. Efter drygt fyra år som trogen kund hos henne tar jag nu en nagel-paus. Låter naglarna växa ut på nytt och försöker hitta någon ny som gör ett lika bra jobb som hon. Det blir inte lätt, för Madde var grym! Fem av mina naglar satt ännu som BERG, och sista besöket hos henne gjorde jag innan jul!

För att pigga upp mig lite så plockade jag fram nagellacket jag har på tårna och målade naglarna chockrosa. Det känns bättre nu. Inte lika naket och en smula roligare. Men fy vad jag egentligen avskyr nagellack. Det ska målas om flera gånger i veckan för att hålla sig snyggt. Jag tror inte att jag klarar mig särskilt länge utan mina franska. Jag ger det en månad, eller två, på sin höjd!

Kom igen nu, väx ut!

Vet du någon duktig nagelbyggare i Malmö, helst i området runt Slottsstaden eller Triangeln? Gärna någon som arbetar med prylar från Peggy Sage. Tipsa mig gärna!