torsdag 7 juli 2011

Spjälsäng

Jag är ute efter en vit spjälsäng med raka linjer - ju mindre krusiduller, desto bättre. Jag vill helst ha en säng med ribbotten istället för en perforerad spånskiva och gärna en säng med platta ribbor längs med sidorna istället för runda.

Vi har hela tiden tänkt köpa en Brio Cot Two, spjälsäng med reglerbar botten i två lägen och en höj- och sänkbar långsida. Jag har dock börjat tveka en aning med tanke på ev. klämrisk och om den sänkbara sidan faktiskt är en funktion som vi kommer att använda...man behöver ju trots allt använda båda händerna för att höja och sänka sidan.
Brio Cot Two, pris: 1995:-

Igår var R och jag en vända på Barnens hus och fick då syn på en annan säng, Troll Alva, som vi tyckte såg helt okej ut och som dessutom var på rea just nu. Den har reglerbar botten i tre lägen och alla sidor är fasta. Pris: 699kr. Vi slog till och köpte denna men den ligger ännu i kartongen så vi kan lämna tillbaka den om vi ångrar oss.

Frågan är bara om höj- och sänkbar långsida på spjälsängen är något man använder mycket så att det är värt nästan 1300kr till? Kanske har man större användning av reglerbar botten i tre olika lägen istället för två? Vad tycker ni spjälsängsexperter? :-)
Troll Alva, pris: 995:-

Publicerat

Jag har inte riktigt hunnit med bloggandet de senaste dagarna... så idag publiceras inlägg retroaktivt från den 4 juli och framåt. 

Funky socks

God morgon. Stödstrumporna är på och jag känner mig redo för att slå klackarna i taket!

Gårdagens tant-shopping...
gör förhoppningsvis susen för mina stoppade korvar.