torsdag 5 april 2012

Bästa skedarna


Jag tycker att de här skedarna är kanonbra att mata Elliot med. De är färgglada och fångar hans uppmärksamhet, lagom långa, greppvänliga och har en "soft tip"som gör att den är mjuk att bita på. Två uppsättningar har vi skaffat och de rekommenderas varmt till er andra som går i skedköpartankar. För det gör ni väl så här en torsdag eftermiddag?

För tretton tusen och lite tur

kan man få bo så här. För några tusen mindre och lite motion kan man istället strosa hit. Det känns lyxigt det också, speciellt en dag som denna när himlen är alldeles knallblå och solen skiner på guldklimpen i vagnen. Våren är verkligen en perfekt tid att vara mammaledig på. Härligt, härligt!

Potatisåkern
Ribban

Ett minne blott

Minns ni tiden i provhytten? När man i lugn och ro strosade i affärer och vände och vred på alla plagg. Gick in i butiken bredvid för att se vad som fanns där för att sedan gå tillbaka till butik ett och kanske prova kläderna igen. Några av er har säkert svaga minnen av detta. För er andra kan jag tala om att det är inte riiiiktigt likadant när man ska shoppa med en bebis. Nu för tiden tar jag sikte på en affär, tar av Elliot mössan, knäpper upp hans jacka och söker snabbt igenom butiken efter ev. guldkorn. Att prova kläderna kan jag fetglömma. Det gäller att ta ett rågat ögonmått, snabbt skynda till kassan och sedan snabbt UT i friska luften igen. Hem och prova, ofta först dagen efter, eller ett par dagar efter....och ändå kan det se ut just så här.

Pyjamasbyxor, ny tröja och en otålig, hungrig 
OCH leksugen tigerbäbis på höften. Jag hör 
inget "knak" i sömmarna så jag antar helt enkelt 
att den passar.

Att gå tillbaka till butiken känns för övrigt inte som
ett alternativ efter att jag stod i en allt för lång kö,
allt för länge och högljutt lekte "tittut" dagen innan.