onsdag 18 maj 2011

vecka tjugoåtta

Förstår ni? Inte jag! Vi är redan i vecka 28, lilleman och jag...





Bling bling

Idag åkte jag in till stan och köpte examenspresenten som jag skulle få av mamma. Ett armband från Thomas Sabo som jag har gått och trånat efter hur länge som helst. Tack mamma! Nu ska jag bara ta och skicka in ansökan om båda mina examen också så är allt i sin ordning... :-)


Tjusigt, eller hur? 

Jag passar även på att visa er det andra armbandet jag fick av mamma när hon var och hälsade på. Guld, rosa, turkost och en massa pärlor toppade med två papegojor av trä. Gissa om jag föll pladask!!! 


Bröllopspresent

Lyxigt toapapper
R och jag är bjudna på två bröllop i sommar. Oturligt nog så infaller dessa på exakt samma dag och tid, vilket innebär att vi får gå var för sig. R får gå på sin systers bröllop medan jag får gå på min sysslings bröllop. Vi har varit runt och tittat på bröllopspresenter och just nu känns det som att vi aldrig kommer att hitta "rätt" prylar. Vi har varit runt och tittat på glas, skålar, tårtfat, ljusstakar och vaser men har inte riktigt funnit något bra som inte kostar skjortan än.

Nästa problem är vad jag ska gömma hyddan i. Förra sommaren var vi på bröllop när en av R bästa vänner gifte sig och jag hade hittat en perfekt (och halvdyr - trots REA) ljusrosa klänning med band av  "diamanter" på som jag hade på mig... Den passade perfekt till bröllop tyckte jag, men den lär jag nog inte få på mig i sommar... Någon som vet ett schyst tvåmannatält man kan hänga över sig?