lördag 17 december 2011

En smula Jul



Årets viktigaste högtid är på antågande. I år känns den ännu viktigare än någonsin för det blir ju Elliots första Jul. Förra Julen låg han i min mage och var bara ett litet, litet frö. Jag kommer aldrig att sluta förundras över detta helt fantastiska. Livets mirakel. Kärleken till min fina, fina pojke är så stor. Verkligen större än ALLT annat på denna jord.

Det mesta hemma hos oss går i vitt, grått och svart och för att göra det mysigare brukar jag välja en eller två accentfärger till ljus, kuddar, filtar osv. I år hade jag tänkt mig plommonlila...det känns dock som att det mesta fastnar i planeringsstadiet. i år Jag skulle ju köpa en ryamatta, baka julgodis och mysa till det för oss, men dygnets timmar räcker plötsligt inte till. Det blir jul ändå - sägs det.

Elliot tipsar!

Ljuva djungeltoner

Den bästa låten Elliot vet är "Ee-e-e-um-um-a-weh". Han skrattar och tittar extra mycket på den tokiga dansande lilla jycken och när flodhästen sjunger och visar sina stora vita tänder. Låten spelas ett antal gånger varje dag och Elliot sitter med stoooora ögon framför skärmen. Det ser så ofantligt kul ut...