onsdag 9 januari 2013

Den intelligenta värktabletten?

Bild lånad från Apotea

Det måste vara ovanligt många barn sjuka i Malmö just nu. I förrgår var vi runt på två olika Ica Maxi, Coop Forum, Coop Konsum och en bensinmack utan att lyckats fått tag i fler alvedonsuppar. Det slutade med att vi fick köpa Iprensuppar istället. Som tur är brukar jag alltid bunkra ett litet lager av både alvedon och näsdroppar så vi hade iaf flytande alvedon hemma när febern slog till.

Idag skulle jag ge Elliot den första Iprensuppen och kollar på baksidan av förpackningen av ren rutin...... Alvedonsuppar har jag ju gett honom i massor vid det här laget men när jag läste på förpackningen ser jag att jag bara ska ge honom 1/2 Iprensupp. Hm, vilken tur att jag tittade efter för inte hade jag någon aning om att det ens gick att dela de där supparna och på framsidan står det att de är avsedda "för barn från 6 månader". Det känns ju hur opraktiskt som helst att använda till små barn!?!

Elliot är som tur var väldigt duktig på att ta flytande alvedon, men att kunna kombinera alvedon med Ipren när han får feber är ju bra, tänkte vi. Men att orka hålla på och klydda med att dela supparna? VEM gör det? Hur opraktiskt som helst och väldigt svårt att få supparna på plats när de är delade. Minus fem feta solar är betyget jag ger till Ipren!