torsdag 6 oktober 2011

Pappa på pappret!


Idag var R och jag vid Familjerättsbyrån och undertecknade bekräftelsen om faderskap och delad vårdnad om Elliot. Hade R och jag varit gifta hade detta skett automatiskt, men eftersom vi "bara" varit sambos i drygt 8 år så måste denna formalitet göras. Märkligt...

3 kommentarer:

  1. Ja lite märkligt känns det minsann. Egentligen tycker jag att alla borde få skriva på - gifta eller ej - tänka så många gifta män som inte är de biologiska papporna.. det snackas om 10 procent har jag för mig.

    SvaraRadera
  2. Ja, jag har också läst att 10% av alla barn har en annan pappa än vad de tror...inte helt ovanligt att det uppdagas när organdonationer blir aktuellt. Ytterst naivt att tro att en ring skulle ändra på det fenomenet. ...och 50% av alla gifta skiljer sig väl, eller hur är det statistiken ser ut? :)

    SvaraRadera
  3. Det är i alla fall så att 40% av alla par, gifta eller ej,som får barn separerar innan barnet är två.. vet inte om det är sant men Bazze fick lära sig det på ett pappaföredrag han var på i Lund innan Tim föddes. Låter hemskt tragiskt tycker jag.

    SvaraRadera